مزایای خوردن خورشت قیمه

۴ بازديد

برنج ایرانی یکی از غذاهایی است که به شیوه های گوناگون سرو می شود. این ماده ی غذایی را می توان به صورت پلو پخت و به همراه مواد خوراکی زیادی همچون انواع حبوبات، انواع سبزیجات، و … پخت و از طرف دیگر به صورت چلو پخت. چلو را می توان با انواع خورش ها و انواع کباب ها سرو کرد. یکی از خورش های خوش مزه و دوست داشتنی که به همراه چلو مصرف می شود کنسرو قیمه سیب زمینی است. خورش قیمه یکی از غذاهای پر طرف دار در میان ایرانیان می باشد. این خورش از غذاهای اصیل ایرانی است و معمولا یکی از خوراک های اصلی است که حداقل هفته ای یک بار بر سر سفره های خانواده های ایرانی خود نمایی می کند. این غذای لذیذ و دوست داشتنی در کنار خوشمزگی دارای خواص بسیار زیادی است و خوردن آن می تواند فواید زیادی را برای بدن به ارمغان آورد. در این مقاله به ۱۰ مورد از بهترین خواص خورش قیمه سیب زمینی پرداخته شده است.

کنسرو قیمه

افزایش تقویت عمومی بدن با خورش قیمه سیب زمینی

خورش قیمه حاوی ویتامین های اِی، سی و ای است و از این رو می تواند قوای عمومی بدن را افزایش دهد و آن را تقویت نماید. از طرف دیگر باید بدانید که خورش قیمه سیب زمینی دارای مواد مغذی فراوانی است که می تواند برای ترمیم استخوان های شکسته ی بدن مفید واقع شود.درمان کم خونی با خورش قیمه سیب زمینی

خورش قیمه سیب زمینی دارای مقدار زیادی آهن است و از این و می تواند برای درمان کم خونی ماده ی غذایی بسیار مفیدی باشد. از این رو به افراد مبتلا به کم خونی و همینطور بانوان ایرانی که بعضا به شدت با این مشکل مواجه هستند توصیه می شود که بیش از پیش به این ماده ی غذایی گرایش داشته باشند.

تقویت مو با مصرف خورش قیمه سیب زمینی

به گفته ی متخصصان تغذیه و کارشناسان حوزه ی سلامت یکی از خواص بی نظیر خورش قیمه سیب زمینی این است که از ریزش مو جلو گیری می کند و از طرفی سبب تقویت آن می گردد.

سایر خواص خورش قیمه سیب زمینی

از دیگر خواص خورش قیمه سیب زمینیی می توان به این موارد اشاره کرد:

پیشگیری و درمان یبوست

افزایش قوای جنسی به خصوص برای آقایان

تقویت بینایی

پیشگیری از اختلال اوتیسم

کمک به رفع استرس و افسردگی

استحکام استخوان ها

افزایش انرژی بدنمراحل تهیه خورشت قیمه با به

ابتدا لپه‌ها را شسته و مدت یک شبانه‌روز بخیسانید تا نفخ آن از بین برود. طی این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کنید. لپه را در رف جداگانه‌ای بپزید.

پیاز را رنده کرده، همراه با روغن تفت دهید تا کاراملی یا طلایی رنگ شوند.

گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز تفت دهید. زمانی‌که گوشت تغییر رنگ داد؛ فلفل سیاه، زردچوبه و مقداری دارچین به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید.

تا اندازه‌ای که روی سطح گوشت را آب بگیرد، به آن آب گرم اضافه کرده و درب ظرف را ببندید.

به را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید. برش‌های به را در کره تفت دهید و همزمان مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

بعد از تفت دادن به، آن را از ماهیتابه خارج کرده و بلافاصله رب را در کره باقیمانده تفت دهید.

در این مرحله لپه آبکش شده را با رب گوجه فرنگی، زعفران دم کشیده، نمک و آبلیمو ترکیب کرده و به گوشت پخته شده اضافه کنید.

به مقدار لازم به خورشت آب جوش اضافه کنید تا اندازه‌ای که غلظت خورش کم نشود.

بعد از گذشت پانزده دقیقه تکه‌های به را به خورشت اضافه کنید.

چهل دقیقه بعد از ریختن به داخل خورشت، شعله اجاق گاز را خاموش کنید.

خورشت شما آماده سرو است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.