کنسرو ماهی تن دودی گیلانی

۰ بازديد
تن ماهی به دلایل اغلب اقتصادی یا فشار کاری و کمبود وقت به یکی از غذاهای پر مصرف برای بسیاری از هموطنان ما تبدیل شده. به دلیل اقبال بالای مردم به تن ماهی، این مساله اهمیت دارد که همه مصرف کنندگان این نوع ماهی، با مزایا و مضرات و خطرات آن برای سلامت آشنا شوند.
به گزارش همشهری آنلاین، درباره مزایا و خطرات استفاده از تن ماهی دکتر مجید حسن قمی، نایب رئیس انجمن تغذیه ایران به نکات جالبی اشاره کرد و شیوه طبخ آن برای مصرف گفت: تن ماهی در واقع با روغن درست شده و کالری آن بیشتر از ماهی است که به صورت کبابی یا به صورت پخته مصرف می‌کنید.
امکان دارد شما در خانه ماهی را با روغن کمتر درست کنید یا این که دستگاه‌هایی که احتیاج نیست برای طبخ در آن‌ها از روغن استفاده شود، به کار ببرید یا حتی ماهی را در فر بپزید. برای اجتناب از مصرف روغن این‌ها بهترین شیوه طبخ ماهی است.
کنسرو تن ماهی دودی
حسن قمی درباره منشا عوارض تن ماهی عنوان کرد: برای فراوری شدن ماهی تن به آن مقدار زیادی نمک می‌زنند، در واقع علاوه بر چربی ماهی تن شور هم می‌شود که این نیز یکی از مشکلات ماست. تن ماهی از نظر کلسترول شاید زیاد ما را نگران نکند، در صورتی که این هم می‌تواند یکی از عوارض مصرف ماهی تن باشد، اگر روغنی که به این ماهی می‌زنند، روغن گیاهی نباشد و دارای منشاء حیوانی باشد. در واقع کمک می‌کند که کلسترول هم در این ماده غذایی زیاد شود.
او درباره دلیل اقبال زیاد مردم به مصرف کنسرو تن ماهی دودی در کشور بیان کرد: از یک سو باید به این مساله توجه داشته باشیم که با این وضع اقتصادی و فشار و مشغله کاری که مردم دارند، غذاهایی که کنسروی هستند و سریع درست می‌شوند از سوی افرادی که شاغل هستند و وقت زیادی برای غذا درست کردن ندارند، بیشتر استفاده می‌شوند.
به این دلیل که ما ماهی‌ها را به عنوان منبع غذایی برای «دی اچ ای» و «ای پی ای» اجزای چرب ضروری بدن خود می‌دانیم، توصیه به مصرف آن‌های می‌کنیم که حتما در جهت تامین سلامت عمومی بدن کمک کننده است. ماهی دارای گوشت سفید است و مصرف آن برای افرادی که بیماری‌های قلبی و عروقی و کبد چرب دارند و مشکلاتی دارند که از خوردن گوشت قرمز منع شده‌اند مفید است.
این متخصص تغذیه به فواید این ماده غذایی اشاره کرد و توضیح داد: تن ماهی یا کلا ماهی منبعی سرشار از پروتئین است که کمک به تامین منابع پروتئینی مورد نیاز فرد چه در سنین خردسالی چه سنین بزرگسالی می‌کند. توصیه ما به عنوان کارشناس تغذیه این است که افراد حداقل هفته‌ای یک یا دوبار از ماهی به عنوان یک منبع غذایی مهم استفاده کنند.
او ادامه داد: توصیه می‌شود کودکان، زنان باردار و زنان شیرده ماهی یا ماهی تن نخورند، گفت: مشکل دیگری که می‌توان دراین زمینه به آن اشاره کرد این است که اکنون ما چیزی به عنوان آلودگی جیوه‌ای در ماهی‌ها داریم.
چرا که دریاها اغلب آلوده هستند و اگر ماهی‌هایی هستند که در دریاهایی پرورش پیدا کرده باشند که آب آن‌ها آلوده به مواد نفتی یا موادی مانند جیوه است، این ماهی‌ها را نباید به کودکان داد چرا که از نظر سلامتی برایشان مشکلاتی ایجاد می‌کند، حتی گفته می‌شود که در سال اول بعد از تولد از نظر تغذیه‌ای ماهی برای بچه‌ها در نظر نگرفته شود چرا که ما نمی‌دانیم آلودگی‌های مرتبط باجیوه یا آلودگی‌های دیگر چقدر در دریاها وجود دارد، حتی به زنان باردار و زنان شیرده هم توصیه می‌شود از خوردن ماهی‌هایی که منشاء پرورش آن‌ها مشخص نیست، اجتناب کنند.
این متخصص تغذیه درباره ماهی‌های پرورشی نیز گفت: البته ماهی‌هایی که در حوضچه‌های کنترل شده پرورش می‌یابند و از این اطمینان داریم که آب آن‌ها جیوه ندارد و آلوده نیست را می‌توان مصرف کرد و مصرف تن ماهی که از ماهی‌های پرورش یافته در این حوضچه‌ها درست شده باشد، نیز منعی ندارد.
او به خطرات بالقوه قوطی کنسرو تن ماهی نیز اشاره و عنوان کرد: زمانی که از تن ماهی استفاده می‌کنیم، مشکلاتی به وجود می‌آید، یکی از مشکلات می‌تواند مربوط به فلز قوطی کنسرو باشد، یعنی اگر آن فلز خوب اندود نشده باشد و با ماده غذایی ترکیب شود.
امکان دارد سمی به نام «دوپوریترن» تولید می‌کند که امکان دارد روی حافظه تاثیر بگذارد و اختلالات شناختی برای فرد ایجاد کند حتی در امکان دارد در آینده در ابتلای فرد به آلزایمر تاثیر بگذارد.
دکتر حسن قمی درباره مشکلاتی که خود ماهی تن می‌تواند برای سلامت ایجاد کند گفت: ماهی‌هایی که برای استفاده در تن ماهی خورد می‌شوند اغلب ماهی‌های بزرگ و تنبل هستند این ماهی‌ها می‌توانند برای سلامت فرد ایجاد مشکل کنند چرا که چربی این ماهی‌ها مانند چربی یک ماهی چابک سالم نیست.
بنابراین استفاده از گونه‌های کوچک به جای گونه‌های بزرگ برای تن ماهی بهتر است. یکی دیگر از سموم در تن ماهی‌ها که به دلیل خوب وکیوم نشدن قوطی کنسرو ایجاد می‌شود، سم بوتولونیوم است.
توصیه ما این است که در صورتی که کنسرو ماهی، قوطی رب یا هر قوطی کنسرو دیگری به نظر دارای حالتی است که کاملا وکیوم نشده یا باز به نظر می‌رسد از خوردن آن اجتناب کنند. چرا که با خوردن کنسروهایی که قوطی آن‌ها درست وکیوم نشده باشد، احتمال ابتلای افراد به سم بوتولیونیوم افزایش می‌یابد.

خواص استفاده از عدس

۲ بازديد
خواص عدس
خاصیت عدس همان‌طور که منبع خوب مواد مغذی و ویتامین‌هاست، خواص بی‌شماری هم دارد که عبارت‌اند از:
فواید عدس برای تولید ماهیچه
پروتئین برای رشد و ترمیم اندام‌ها و ماهیچه‌های ما مفید است. عدس، به‌ویژه عدس جوانه‌زده، حاوی تمام اسیدآمینه‌های ضروری است که بدنمان برای ساخت ماهیچه و عملکرد خوب بدن لازم دارد.
فواید عدس برای کنترل دیابت
 فیبر رژیمی موجود در عدس به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند. همچنین فیبر رژیمی سرعت جذب غذا به‌وسیله خون را کند کرده و سطح قند خون را ثابت نگه ‌می‌دارد
فواید عدس برای بهبود گوارش
ازآنجایی‌‌که کنسرو عدسی حاوی فیبر رژیمی فراوانی است، در صورت مصرف مرتب، وضعیت گوارش را بهبود می‌بخشد. همچنین حرکت روده را راحت می‌کند و درنتیجه باعث از بین رفتن یبوست می‌شود.
فواید عدس برای سلامت قلب
عدس، به دلیل اینکه حاوی مقدار ناچیزی چربی است، پس منبعی ایدئال از پروتئین است که می‌توان بدون نگرانی از چربی‌های اضافی، مصرف و سلامت قلب را تأمین کرد. همچنین عدس حاوی منیزیم بوده که در بهبود ماهیچه‌های قلبی-عروقی مؤثر است و فشارخون را پایین می‌آورد.
فواید عدس برای پیشگیری از تصلب شریان
 مصرف عدس، آنتی‌اکسیدان  موردنیاز بدن را فراهم می‌کند و بدین ترتیب از احتمال بیماری تصلب شرایین می‌کاهد. همچنین این آنتی‌اکسیدان‌ها نقش مهمی در خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد دارند و از صدمات سلولی و ژنی که منجر به پیری می‌شود، جلوگیری می‌کنند.
فواید عدس برای پیشگیری از سرطان
لکتین‌ (lectin) گیاهی، نوعی پروتئین گیاهی است که در خوراکی‌هایی مانند عدس، گندم، بادام‌زمینی، نخود و سویا وجود دارد، تأثیری عالی روی سلول‌های سرطانی دارند. لکتین با سمی کردن سلول‌های سرطانی، آن‌ها را وارد مرحله خزان‌یاخته‌ای می‌کند که نوعی از مرگ سلولی است و باعث مرگ برنامه‌ریزی‌شده سلولی شود. این ویژگی لکتین باعث می‌شود که به‌طور بالقوه، جلوی رشد سلول‌های سرطانی را بگیرد.
فواید عدس برای سرشار از اسیدفولیک
همان‌طور که گفته شد عدس غنی از ویتامین ب-کمپلکس، مانند فولات یا اسیدفولیک است. مصرف اسیدفولیک در زنان باردار، برای پیشگیری از تولد کودک ناقص، مفید است. همچنین فولات موجود در عدس به تشکیل سلول‌های قرمز خون کمک می‌کند.

کنسرو عدسی
این ترکیب شیمیایی در برابر پرفشاری خون و صدمه به DNA که منجر به سرطان می‌شود، مؤثر است و به حفظ سلامت بدن کمک می‌کند.
فواید عدس برای کنترل وزن
 مصرف مرتب عدس با افزایش احساس سیری، به کنترل وزن کمک می‌کند.
فواید عدس برای سیستم عصبی سالم
 ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عدس برای بهبود عملکرد مغز بسیار مفیدند.
فواید عدس برای محتوای فراوان آهن
عدس حاوی مقدار بسیار زیادی آهن است که برای تولید هموگلوبین کافی در بدن، ضروری است.
فواید عدس برای بهبود سوخت‌وساز
عدس منبع خوبی از گروه ویتامین B‌ است که نقش مهمی در بهبود وضعیت دستگاه‌های گوارش و عصبی دارد. این ویتامین فواید دیگری ازجمله کنترل کلسترول، کاهش خطر بیماری‌هایی مانند آلزایمر، آب‌مروارید، پوکی استخوان و دیابت نیز دارد.
خواص عدس بر روی مو
این شامل مجموعه ای منحصر به فرد از عناصر فلزی به ویژه روی است که به پرورش و افزایش درخشندگی کمک می کند.سرشار از ویتامین ها و پروتئین است که فولیکول های مو را تغذیه می کند که به رشد در زمان رکورد کمک می کند و در نتیجه از بارندگی و تراکم ضعیف محافظت می کند.حاوی آنتی اکسیدان ویتامین E است که از مشکلات پوست سر محافظت می کند و حاوی ویتامین A در برابر بیماری های پوستی است که پوست سر را تحت تاثیر قرار می دهد که منجر به جلوگیری از ریزش مو می شود.
 مضرات عدس
مصرف عدس علاوه بر اینکه فواید بی‌شماری دارد، اما مضراتی هم به همراه دارد که شامل:
زخم معده
عدس یکی از انواع حبوبات هست و به همین دلیل اگر قبل از مصرف خیسانده نشده باشد، پس از مصرف باعث نفخ می‌شود. کسانی که زخم معده یا مشکلات دیگر گوارشی دارند بهتر است از مصرف بیش‌ازحد عدس خودداری نمایند.
غلظت خون
عدس اگر در یک رژیم سالم قرار بگیرد می‌تواند به درمان کم‌خونی کمک شایانی کند اما ازنظر طب سنتی مصرف زیاد عدس باعث افزایش سودا در بدن شده که درنتیجه باعث غلظت خون می‌شود. اگر غلظت خون‌دارید در مصرف عدس احتیاط کنید.
تولید سنگ کلیه
 برخی از مواد غذایی مانند عدس، حاوی مقدار فراوانی از ترکیبات اگزالات هستند. این ترکیبات باعث تولید سنگ کلیه می‌شوند؛ بنابراین افرادی که به سنگ کلیه مبتلا هستند باید از مصرف حبوبات و عدس پرهیز کنند.

آیا می دانید خاصیت بادمجان چیست؟

۱ بازديد
بادمجان یا بادمجان فیبر و طیف وسیعی از مواد مغذی را تأمین می کند. این ویژگی سبزیجات کم کالری در رژیم غذایی مدیترانه ای است.
بسیاری از ما بیشتر با بادمجان هایی که بزرگ و بنفش تیره هستند آشنا هستیم، اما شکل، اندازه و رنگ آنها از کوچک و مستطیلی تا بلند و نازک و از سایه های بنفش تا سفید یا سبز متفاوت است.
بادمجان علاوه بر ایجاد یک ترکیب منحصر به فرد و عطر و طعم ملایم به دستور العمل ها ، یک سری مزایای بالقوه برای سلامتی به همراه دارد. در ادامه با انواع خواص بادمجان سیاه آشنا می شوید.
  • غنی از بسیاری از مواد مغذی
بادمجان ها یک ماده غذایی غنی از مواد مغذی هستند، به این معنی که حاوی مقدار کافی ویتامین، مواد معدنی و فیبر در مقدار کمی کالری هستند.
ارزش غذایی بادمجان:
یک فنجان (82 گرم) بادمجان خام حاوی مواد مغذی زیر است :
بادمجان ها همچنین حاوی مقادیر کمی مواد مغذی دیگر از جمله نیاسین، منیزیم و مس هستند
  • سرشار از آنتی اکسیدان است
بادمجان ها علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، دارای تعداد زیادی آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از بدن در برابر آسیب های ناشی از مواد مضر معروف به رادیکال های آزاد محافظت می کنند.
کنسرو بادمجان
مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها می توانند از بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کنند. بادمجان ها به ویژه سرشار از آنتوسیانین هستند، نوعی رنگدانه با خواص آنتی اکسیدانی که مسئول رنگ آنها است.
به طور خاص، آنتوسیانین موجود در کنسرو بادمجان ها به نام نازونین بسیار مفید است. آزمایشات نشان داده است که در محافظت از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد مضر موثر است.• بادمجان از کم خونی جلوگیری می کند
بادمجان ها که با مواد معدنی ضروری متعددی همراه هستند، منبع مهمی از آهن و مس هستند که هر دو برای سلامتی سلول های قرمز خون مهم هستند. کمبود آهن می تواند منجر به کم خونی شود که با سردرد، ضعف عضلانی، خستگی و احساس ضعف عمومی مشخص می شود. خوردن غذاهایی که سرشار از آهن هستند، مانند بادمجان ها می توانند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل به مقابله با علائم کم خونی کمک کنند.
  • سلامت استخوان از فواید بادمجان می باشد
اگر در معرض پوکی استخوان یا مشکلات استخوانی هستید، افزودن بادمجان به رژیم غذایی می تواند به تقویت و ساخت سلامت اسکلت کمک کند. بادمجان ها حاوی ترکیبات فنلی هستند که نه تنها به آنها رنگ پوست زیبا و منحصر به فرد می دهند بلکه با افزایش تراکم مواد معدنی و استحکام استخوان ها نیز ارتباط دارند. آن ها را به خوراکی های سرشار از آهن و کلسیم خود اضافه کنید، زیرا بادمجان ها به مقدار کافی آن ها را دارند و می توانید از آن ها برای سلامتی استخوان و قدرت عمومی خود استفاده کنید.
  • ممکن است کنترل قند خون را تقویت کند
افزودن بادمجان به رژیم غذایی ممکن است به شما در کنترل قند خون کمک کند.
دلیل اصلی آن این است که بادمجان ها دارای فیبر زیادی هستند که از سیستم گوارش دست نخورده عبور می کند. فیبر می تواند با کاهش سرعت هضم و جذب قند در بدن، قند خون را کاهش دهد.
تحقیقات دیگر نشان می دهد که پلی فنول ها یا ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در غذاهایی مانند بادمجان ممکن است باعث کاهش جذب قند و افزایش ترشح انسولین شود، هر دو می توانند به کاهش قند خون کمک کنند.
بادمجان ها را می توانید در رژیم غذایی برای کنترل دیابت قرار بدهید، که شامل یک رژیم غذایی با فیبر بالا و غنی از غلات و سبزیجات است.
  • مدیریت وزن
فیبرهای غذایی می توانند به افراد کمک کنند تا وزن خود را کنترل کنند. فردی که از رژیم غذایی با فیبر بالا پیروی می کند کمتر دچار پرخوری می شود، زیرا فیبر می تواند به فرد کمک کند تا مدت زمان بیشتری احساس سیری کند.
بادمجان ها حاوی فیبر و کم کالری هستند. می توانند به یک رژیم غذایی سالم و کم کالری کمک کنند.
با این حال، بادمجان می تواند روغن زیادی را هنگام سرخ کردن جذب کند. هرکسی که قصد لاغر شدن دارد باید آن را به روش دیگری مانند کباب کردن و یا بخارپز کردن تهیه کند.

مزایای خوردن خورشت قیمه

۳ بازديد

برنج ایرانی یکی از غذاهایی است که به شیوه های گوناگون سرو می شود. این ماده ی غذایی را می توان به صورت پلو پخت و به همراه مواد خوراکی زیادی همچون انواع حبوبات، انواع سبزیجات، و … پخت و از طرف دیگر به صورت چلو پخت. چلو را می توان با انواع خورش ها و انواع کباب ها سرو کرد. یکی از خورش های خوش مزه و دوست داشتنی که به همراه چلو مصرف می شود کنسرو قیمه سیب زمینی است. خورش قیمه یکی از غذاهای پر طرف دار در میان ایرانیان می باشد. این خورش از غذاهای اصیل ایرانی است و معمولا یکی از خوراک های اصلی است که حداقل هفته ای یک بار بر سر سفره های خانواده های ایرانی خود نمایی می کند. این غذای لذیذ و دوست داشتنی در کنار خوشمزگی دارای خواص بسیار زیادی است و خوردن آن می تواند فواید زیادی را برای بدن به ارمغان آورد. در این مقاله به ۱۰ مورد از بهترین خواص خورش قیمه سیب زمینی پرداخته شده است.

کنسرو قیمه

افزایش تقویت عمومی بدن با خورش قیمه سیب زمینی

خورش قیمه حاوی ویتامین های اِی، سی و ای است و از این رو می تواند قوای عمومی بدن را افزایش دهد و آن را تقویت نماید. از طرف دیگر باید بدانید که خورش قیمه سیب زمینی دارای مواد مغذی فراوانی است که می تواند برای ترمیم استخوان های شکسته ی بدن مفید واقع شود.درمان کم خونی با خورش قیمه سیب زمینی

خورش قیمه سیب زمینی دارای مقدار زیادی آهن است و از این و می تواند برای درمان کم خونی ماده ی غذایی بسیار مفیدی باشد. از این رو به افراد مبتلا به کم خونی و همینطور بانوان ایرانی که بعضا به شدت با این مشکل مواجه هستند توصیه می شود که بیش از پیش به این ماده ی غذایی گرایش داشته باشند.

تقویت مو با مصرف خورش قیمه سیب زمینی

به گفته ی متخصصان تغذیه و کارشناسان حوزه ی سلامت یکی از خواص بی نظیر خورش قیمه سیب زمینی این است که از ریزش مو جلو گیری می کند و از طرفی سبب تقویت آن می گردد.

سایر خواص خورش قیمه سیب زمینی

از دیگر خواص خورش قیمه سیب زمینیی می توان به این موارد اشاره کرد:

پیشگیری و درمان یبوست

افزایش قوای جنسی به خصوص برای آقایان

تقویت بینایی

پیشگیری از اختلال اوتیسم

کمک به رفع استرس و افسردگی

استحکام استخوان ها

افزایش انرژی بدنمراحل تهیه خورشت قیمه با به

ابتدا لپه‌ها را شسته و مدت یک شبانه‌روز بخیسانید تا نفخ آن از بین برود. طی این مدت چند مرتبه آب آن را عوض کنید. لپه را در رف جداگانه‌ای بپزید.

پیاز را رنده کرده، همراه با روغن تفت دهید تا کاراملی یا طلایی رنگ شوند.

گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و با پیاز تفت دهید. زمانی‌که گوشت تغییر رنگ داد؛ فلفل سیاه، زردچوبه و مقداری دارچین به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت دهید.

تا اندازه‌ای که روی سطح گوشت را آب بگیرد، به آن آب گرم اضافه کرده و درب ظرف را ببندید.

به را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش دهید. برش‌های به را در کره تفت دهید و همزمان مقداری دارچین به آن اضافه کنید.

بعد از تفت دادن به، آن را از ماهیتابه خارج کرده و بلافاصله رب را در کره باقیمانده تفت دهید.

در این مرحله لپه آبکش شده را با رب گوجه فرنگی، زعفران دم کشیده، نمک و آبلیمو ترکیب کرده و به گوشت پخته شده اضافه کنید.

به مقدار لازم به خورشت آب جوش اضافه کنید تا اندازه‌ای که غلظت خورش کم نشود.

بعد از گذشت پانزده دقیقه تکه‌های به را به خورشت اضافه کنید.

چهل دقیقه بعد از ریختن به داخل خورشت، شعله اجاق گاز را خاموش کنید.

خورشت شما آماده سرو است.

فواید خوردن تن ماهی دودی

۵ بازديد

کنسرو ماهی تن را می توانیم در زمانیکه فرصت و یا انرژی لازم برای آشپزی نداریم، استفاده کنیم. کنسروهای ماهی تن از سالم ترین غذاهای آماده هستند و با استفاده از آن ها می توان غذاهای زیادی را درست کرد. تن ماهی دارای امگا3 زیادی است که باعث بهبود و پیشگیری بیماری های قلبی و عروقی می شود. مصرف 2 بار در هفته تن ماهی برای هوش کودکان مفید است.

کنسرو تن ماهی دودی از دیگر محصولات این برند است که با اسانس طبیعی دود تولید شده است و حس غذاهای دودی شمال ایران را به یاد می آورد. از این محصول می توانید در ترکیب با سبزی پلو استفاده کنید. طعم آشنای کنسرو تن ماهی دودی با ذائقه و سلیقه همه افراد هماهنگ است.

ترکیبات کنسرو تن ماهی دودی

ترکیبی از ماهی تون، نمک، روغن و طعم دود

خواص کنسرو تن ماهی دودی

 استفاده از مرغوب ترین ماهی ها برای تولید تن (گوشت ماهی هوور و تکه های گیدر)

دارای ویتامین B12، B6، D و C و A

کم چرب

دارای نمک کم

ویژگی های کنسرو تن ماهی دودی

درب بندی بصورت کلید دار

دارای طعم بسیار خوب و عطر دودی

یادآور ماهی های دودی شمالتن ماهی دودی یک پروتئین غنی و مقوی است که از تهیه و آماده سازی ماهی با استفاده از یک فرآیند خاص به دست می‌آید.

این روش تن ماهی را لذیذ و با طعم و مزه‌ای منحصر به فرد می‌کند.

یکی از مزایای تن ماهی دودی، آرایش غذایی غنی است.

با وجود این که مقدار چربی در آن بالاست، اما این نوع چربی‌ها از نوع چربی‌های سالم مانند اسیدهای چرب امگا-3 و امگا-6 هستند.

این اسیدهای چرب سالم باعث بهبود سلامت قلب و عروق، کاهش التهابات و افزایش سطح کولسترول خوب می‌شوند.

یکی دیگر از مزایای تن ماهی دودی، ماندگاری طولانی‌تر آن است.

فرآیند دود کردن تن ماهی باعث می‌شود تا این محصول در برابر فاسد شدن مقاوم تر شود و مدت زمان طولانی‌تری قابل استفاده باقی بماند.

..در بازاریابی تن ماهی دودی، استفاده از روش‌های مناسب و جذاب می‌تواند توجه مشتریان را به خود جلب کند.

یکی از راه‌های موثر تبلیغات در این زمینه، استفاده از تصاویر با کیفیت و فوکوس بر جزئیات محصول است.

همچنین، استفاده از شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات آنلاین می‌تواند به شما کمک کند تا به گروه هدف خود دسترسی پیدا کنید و آن‌ها را جلب کنید

در اینجا می‌توان نتیجه گرفت که تن ماهی دودی با مزیت‌هایی غذایی و بازاریابی منحصر به فرد ارائه می‌شود.

با استفاده از راهکارهای صحیح و جذاب در تبلیغات و بازاریابی، می‌توانید محصول خود را با موفقیت به صاحبان کسب و کار و مصرف کنندگان نهایی معرفی کنید و رشد

بیشتری را تجربه کنید

علاوه بر مزایای مذکور، تن ماهی دودی همچنین به عنوان یک محصول قابل حمل نیز بسیار مناسب است.

اطلاعات درباره انواع سبزی قورمه

۴ بازديد

قورمه سبزی یک غذای اصیل، مجلسی و تاریخی برای ایرانیان به حساب می‌آید و برای ما ایرانیان یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی است. نکته‌ای که در تهیه قورمه سبزی وجود دارد این است که در شهر‌های مختلف دستور پخت متفاوتی و برای تهیه این غذای محبوب به کار می‌برند که این تفاوت در ترکیب سبزی قورمه سبزی است.

مهم‌ترین ترکیب موجود در این غذا ترکیبات سبزی قورمه است و تمام عطر قورمه سبزی مربوط به سبزی آن است و از همین رو یکی از رایج‌ترین سوال‌ها در حین تهیه قورمه سبزی این است که سبزی قورمه سبزی شامل چیست زیرا مهم‌ترین ماده در تهیه این غذای خوش طعم و پرطرفدار اصیل ایرانی سبزی این غذای لذید است. برای اینکه بدانیم سبزی قورمه سبزی شامل چیست باید گفت که اعضای ثابت ترکیب سبزی‌های به کار رفته در سبزی قورمه سبزی ترکیبی از سبزی تره، سبزی گشنیز، سبزی جعفری، سبزی شنبلیله و اسفناج است اما پاسخ دقیق‌تر به این سوال که سبزی قورمه سبزی شامل چیست این است که در برخی از شهر‌ها ممکن است این ترکیب سبزی کمی متفاوت باشد و سبزی‌هایی به آن اضافه و یا از آن کم شود.

در ادامه این مطلب به بررسی برخی از این ترکیب سبزیجات اشاره خواهیم کرد.

در این مطلب که در رابطه با سبزی قورمه سبزی شامل چیست، است به بررسی مواردی مانند کنسرو قورمه سبزی چیست، سبزی قورمه سبزی تهرانی، سبزی قورمه سبزی خوزستانی شامل چیست، طرز تهیه قورمه سبزی مازندرانی چیست، سبزی قورمه سبزی سنندجی، سبزی قورمه سبزی تبریزی و در نهایت به بررسی مقدار سبزی قورمه سبزی برای هر نفر می‌پردازیم.سبزی قورمه سبزی چیست ؟

در پاسخ به سوال سبزی قورمه سبزی شامل چیست باید گفت که ترکیب سبزیجات در خورشت قورمه سبزی بسته به هر شهر و دستور پخت آن شهر برای تهیه قورمه سبزی متفاوت است. در واقع پاسخ اصلی به این سوال که سبزی قورمه سبزی شامل چیست، باید گفت سبزی قورمه سبزی شامل سبزی تره، سبزی جعفری، سبزی گشنیز و اسفناج است. سبزیجات به کار رفته در سبزی قورمه سبزی خواص و عوارض متفاوتی دارند که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.سبزی قورمه سبزی شامل چیست؟

سبزی قورمه سبزی شامل :

۱.سبزی گشنیز

سبزی گشنیز یک سبزی معطر است که برگ‌های گشنیز به برگ‌های سبزی جعفری  شباهت زیادی دارد اما تفاوت آن‌ها در این است که برگ‌های سبزی گشنیز نسبت به برگ‌های جعفری لطیف‌تر هستند. سبزی گشنیز می‌تواند مانند یک آنتی ویروس و آنتی بیوتیک بسیار قوی و موثر بدن عمل کند. سبزی گشنیز دارای خواص و فواید زیادی زیادی است که یکی از خواص آن این است که که می‌تواند مانند یک میکروب کش قوی عمل کرده و از سرایت بیماری‌ها به بدن جلوگیری جلوگیری کند.

از دیگر خواص سبزی گشنیز می‌توان به تسکین حدت صفرا، تسکین التهاب معده، افزایش اشتها وجلوگیری از صعود بخارات به مغز اشاره کرد. طبع سبزی گشنیز سرد و خشک است. (طبع: سودا)

۲.سبزی تره

تره نسبت به پیاز و پیازچه طعم متعادل‌تری دهرد و به همین دلیل بسیار محبوب است‌. از نظر ظلخری شبیه به پیازچه است. سبزی تره دارای مواد معدنی و ویتامین‌ها بوده که از مهم‌ترین مواد مغذی موجود در آن می‌توان به آهن و کراتین اشاره کرد. از جمله خواص تره می‌توان به خوش بو کردن دهان، درمان بواسیر، تقویت قوای جنسی، بهبود هضم غذا، قاعده آوری، ادرار آور و رفع انسداد اشاره کرد. طبع سبزی تره گرم و خشک است. (طبع: صفرا)

۳.سبزی جعفری

سبزی جعفری یک سبزی بسیهر پر کاربرد و پر طرفدار است که از آن در بسیاری از غذا‌ها استفاده می‌شود. سبزی جعفری دارای آنتی اکسیدان‌ به نام لوتئین  که موجب از بین رفتن استرس اکسیداتیو است و همچنین سبزی جعفری دارای ویتامین‌هایی مانند ویتامین از میتوان A ،C، و K است. از خواص جعفری می‌توان به مواردی مانند تقویت کبد و رفع انسداد کبد، پاک کننده مثانه، رفع انسداد طحال، تقویت معده سرد، رفع سردی و رطوبت مغز و ادرار آوری است. طبع سبزی جعفری گرم و خشک است. (طبع: صفرا)

۴.سبزی شنبلیله

سبزی شنبلیله سرشار از مواد معدنی مانند آهن، کلسیم، مس و غیره و ویتامین‌ها است و خواص فراوانی دارد. ازجنله خواص سبزی شنبلیله می‌توان به مواردی مانند تقویت ریه، تقویت قوای جنسی، دفع بلغم، رفع دلپیچه، قاعده آوری، تنقیه فضولات معده و تنقیه فضولات روده اشاره کرد. طبع سبزی شنبلیله گرم و خشک است. (طبع: صفرا)

۵.اسفناج

اسفناج غنی از مواد معدنی و ویتامین‌ها است و افزودن آن به دستور پخت غذاها برای سلامتی بسیار مفید است. از جمله خواص اسفناج می‌توان به درمان دیابت، کاهش وزن سریع، رفع تشنگی و رفع التهاب اشاره کرد. طبع اسفناج سرد و تر است.(طبع: بلغم)انواع سبزی قورمه سبزی در شهرهای مختلف

در ادامه به بررسی ترکیب سبزی قورمه سبزی و سبزی قورمه سبزی شامل چیست برای برخی از شهر‌ها می‌پردازیم.

سبزی قورمه سبزی

سبزی قورمه سبزی تهرانی از سه نوع سبزی تشکیل می‌شود. سبزی قورمه سبزی تهرانی شامل ترکیب سبزی تره، سبزی شنبلیله و سبزی جعفری است. نسبت سبزی قورمه سبزی تهرانی برای یک کیلوگرم سبزی قورمه برای قورمه سبزی خوش طعم و خوش عطر به صورت زیر است:

صد گرم سبزی شنبلیله

چهارصد و پنجاه گرم سبزی تره

چهارصد و پنجاه گرم سبزی جعفری

انواع تن ماهی با طعم های مختلف

۵ بازديد

بادبان ماهی از خانواده ‌ماهیان Istiophorus  platypterus  می­باشد. این نوع ماهی تن ماهی بدن کشیده و فشرده‌ای دارد. باله پشتی آن­ها بادبان‌ مانند است و این موضوع علت نام­گذاری بادبان ماهی است. بچه زرده یا تیبان در آب‌های گرمسیری موجود است و خوشبختانه در جنوب ایران یافت می­شود. زرده یا سهوده با طولی بین 60 سانتی­متر تا 100 سانتی­متر دارای بدنی قوی و دوکی شکل است. تن ماهی تهیه شده از گوشت ماهی زرده و ماهی اسبک کیفیت پایین­تری دارد چرا که گوشت آن تیره‌تر و مزه‌ای آن تلخ است و جز تن ماهی­های ارزان قیمت هستند.

ماهی گیدر

ماهی گیدر از خانواده Scombridae است که طول آن حداکثر 195 سانتی­متر می­باشد . کنسرو تن ماهی تولیده شده از ماهی گیدر یا ماهی زردباله باکیفیت و گران قیمت است. این نوع ماهی تن ماهی در آب‌های نیمه ‌سطحی مناطق گرمسیری و نیمه ‌گرمسیری اقیانوس­ها دیده می­شود و دریای عمان محل مناسبی برای رشد و نموی این نوع ماهی می­باشد. البته قابل بیان است که ماهی گیدر در مناطق جنوبی به نام جودر شناخته می­شود


ماهی هوور یا ویر از خانواده Scombridae است که طول آن حداکثر 130 سانتی متر می­باشد. این نوع ماهی تن ماهی با نام گواب در سراسر دریای عمان و بخش شرقی خلیج فارس تا حوالی بندر لنگه رویت شده است. رنگ گوشت هوور­ها صورتی و قرمز می­باشد. کیفیت این نوع تن ماهی­ها بسیار بالا بوده و با قیمت بالایی خرید و فروش می­شوند. ماهی هوور تنوع بالایی دارد و شامل ماهی هوور مسقطی، بندری، خطی و معمولی می­شود

ماهی ماکرل

ماهی ماکرل را با نام ماهی خال ‌خالی و اسقمری اطلس هم می­شناسند. ماهی تن ماهی خال ‌خالی دارای شکم سفید و پشت سبز رنگ با نواره‌های آبی رنگ می­باشد. ماهی ماکرل گوشتی ترد، تکه‌ای و روشن دارد که تن ماهی آن فوق­العاده لذیذ است و قیمت بالاتری نسبت به ماهی تن ماهی اسبک و زرده دارد.

طرز تهیه تن ماهی در خانه

مرحله اول: جهت پخت تن ماهی در خانه، بایستی ماهی تن ماهی کامل پاک کنید و به خوبی بشورید و پوست آن را بگیرید. طوری که ماهی از پوست، فلس، باله، دم، خون، استخوان، ضایعات امعا و احشا ماهی و گوشت سیاه تمیز شود.

مرحله دوم: تیغ­های ماهی را به طور کامل جدا کنید. حالا بایستی گوشت ماهی را به قطعات کوچک خرد کنید. البته بایستی دقت کنید که قطعات گوشت ماهی نباید خیلی کوچک و ریز باشند چرا که موجب خرد شدن و له شدن گوشت ماهی می­شود

مرحله سوم: بر روی گوشت ماهی نمک، فلفل سیاه و مقداری آبلیمو بریزید و گوشت ماهی را با ادویه­ها مخلوط کنید تا گوشت ماهی تن ماهی مزه­دار و طعم­دار شود.

مرحله چهارم: سپس گوشت ماهی تن ماهی را داخل ماهی تابه یا زودپز قرار دهید. سایز ماهی تابه باید متناسب با مقدار ماهی باشد. ماهی­ها را کف ماهی تابه یا زودپز کنار هم بچینید و هیچ فضای خالی­ای باقی نگذارید. کمی نمک و آبلیمو بر روی ماهی­ها بریزید. البته ادویه و چاشنی مورد استفاده به مزاج شما بستگی دارد. یک الی دو استکان آب را روی ماهی­ها بریزید. مقداری روغن بر روی گوشت ماهی بریزید، می­توانید از روغن زیتون، کانولا و یا آفتابگردان استفاده کنید. آب و روغن باید سطح ماهی را بپوشانند، نه بیشتر و نه کم­تر.

مرحله پنجم: در ماهی تابه و یا در زودپز را بگذارید. بهتر از زیر ماهی تابه یا زودپز شعله پخش بگذارید. ماهی تن ماهی به یک ساعت زمان نیاز دارد تا بپزد. پس از پخت کامل ماهی می­توانید مقداری روغن بر روی آن بریزید و داخل ظرف مناسب بکشید. گوشت ماهی تن ماهی پس از پخت بایستی رنگ یکنواخت و طبیعی داشته باشد. می­توانید تن ماهی را با سبزی پلو یا شوید پلو میل بفرمایید.

در هنگام خرید تن ماهی به چه نکاتی باید توجه شود؟

1- طبق استانداردهای تعریف شده باید نوع ماهی به کار رفته در ساخت ماهی تن، بر روی قوطی کنسرو درج شود اما بسیاری از شرکت­های تولیدکننده کنسرو موجود در بازارهای ایرانی، نوع ماهی تن ماهی را مشخص نمی­کنند.

2- تشخیص نوع ماهی تن ماهی بسیار سخت و دشوار است ولی با خرید برندهای مطمئن و شناخته شده، سطح اطمینان خود را بالا ببرید.

3- وجود مهر استاندارد، پروانه وزارت بهداشت و تاریخ مصرف بر روی قوطی تن ماهی الزامی است. در هنگام خرید کنسرو حتما توجه کنید واژه تن ماهی بر روی قوطی درج شده باشد.

4- وزن استاندارد هر قوطی تن ماهی ساخته شده در کارخانه­های ایرانی، 180 گرم است و در صورت کم بودن وزن هر کنسرو، کیفیت ماهی تن ماهی زیر سوال می­رود.

5- قبل از سرو کنسرو تن ماهی، بایستی قوطی تن ماهی به مدت 15 دقیقه تا 20 دقیقه بجوشد و سپس مصرف شود چرا که جوشاندن تن ماهی، باکتری­های کشنده را از بین می­برد و از بروز بیماری­های باکتریالی جلوگیری می­کند.

اولین مطالب آزمایشی من

۵ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۵ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.